My Husband got a Family Kore Dizisinin Türk Versiyonu Kocamın Ailesi Başlıyor



Bir Aşk Hikayesi,Güneşi Beklerken,Evim Sensin,Sadece Sen derken şimdi yine bir kore yapım Türkleştiriliyor.Kocamın ailesi dizisi ortalıga çıkar çıkmaz diziyi gören kore fanları aha o dizi demişlerdir.Bende görür görmez öyle dedim. Umarım Güneşi beklerken dizisi gibi hayal kırıklıgına ugratmaz konudan sapmaz ve izlememe sebebim olmaz.Bir aşk hikayesi gibi hoş bir dizi olacagını umaraktan biraz diziyi tanıtayım.



Konu:
25 yıldır evlatlarından biri kayıp olan geleneksel geniş bir aile ile buna tam zıt, çocuksuz modern bir çift aynı apartmanda komşu olursa ne olur?
Anne ve babasını hiç tanımamış Tarık, komşu aileye hemen ısınırken eşi Yonca bu yeni duruma hiç alışamıyor. Bütün bunlara iki aileyi birleştirecek sırlarla örülü bir gizem de eklenince olaylar zinciri hızla büyüyor. Neşeli hikayesiyle içinizi ısıtacak Kocamın Ailesi FOX’ta! 

ilk bölüm-3 temmuz Perşembe 21.00

Yapım: Mia Film
Yapımcı: Banu Akdeniz
Yönetmen: Şafak Bal
Senaryo: Nuray Uslu- Verda Pars


Yonca

Selen Seyven

Tarık’ın İnsan Kaynakları Müdürü olan karısı. Güzel, başarılı, modern bir kadın. Yıllarca babasının kalabalık ailesinden annesinin neler çektiğini gördüğü için geniş aileye gıcık. Tarık’la evlenmesinin en büyük nedeni onun çöpsüz üzüm olması

Tarık


Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Hikmet

Yıldız Kültür

Ar ailesinin babaannesi. Ailenin en büyüğü. Çocuklarının ve gelinlerinin annesi. Hayatta en büyük derdi 25 yıl önce kaybettiği torununu ölmeden önce bir kere bağrına basmak. Inançlı ve geleneksel değerleri olan bir kadın

Şenniz

Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel, alımlı bir kadın. Herkese nazik ve saygılı davransa da samimi değil. Derdi Ar ailesinin fertlerini sinsice mutsuz etmek. Kötücül bir kadın

Gülay

Buse Arslan

Zafer’le Mukadder’in en küçük işveli kızları. Güzellik merkezinde çalışıyor, bakımlı, iyi giyinmeyi, şık yerlerde gezmeyi seven bir genç kız. Bahadır ilk sevgilisi ancak kendisini aldattığı için erkeklere inancını yitirmiş ve tüm erkekleri eğlenmek için etrafına topluyor. Onlardan hediyeler kabul edip, keyifli vakit geçiriyor ancak asla yanına fazla sokmuyor. Aslında gerçek aşkı bulmak istiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar