Isshuukan Friends (Anime)

Dün çevirisi gelmesiyle 12 bölüm tamamlandı demin  finalini izleme fırsatım oldu tazesiyle hemen post yazmalıyım diye düşündüm.Online olarak izledigim ilk animeydi.Keşke hiç bitmese ya da 2. sezonu olsa diye dua ettigim bir anime oldu.Sıcacıktı ,arkadaşlık dostluk,sevgi ne ararsan vardı bu anime de.Sıkılmadan izleyebileceğiniz her pazartesi oldugunda hadi bu sefer yine mi gol değil diye meraklanacagınız bir anime.
Çogunluk  olarak anime severler tarafındanda begenilmiş çoguna göre de 10 üzerinden 10 anime.İzlemenizi tavsiye ederim.

Adı : Bir hafta arkadaşlar,One Week Friends
Tür: Dram , Romantik , Komedi
Yönetmen: Tarou Iwasaki
Senarist:  Shotaro Suga
Müzikler :Nobuko Toda
Stüdyo: Beynin Base
Sentai Filmworks
Yayın Kanalları: Tokyo MX , MBS , TVA ,BS11 , AT-X
Yayın Tarihleri:  6 Nisan 2014 -22 Haziran 2014
Bölüm Sayısı : 12



Konusu: 
 Yuki okulun başlamasıyla beraber sınıfındaki Kaori dikkatini çeker. Kaori her zaman yalnız ve soğuk bir kızdır.Bir gün Yuki Kaori'ye yaklaşmaya karar verir ve  Kaori ile arkadaş olmak ister.Kaori bu duruma şaşırsa da Yuki  arkadaş olmakta ısrarcıdır.Sonunda Yuki Kaori'nin  her pazartesi hafızasının silindigini öğrenir ve Yuki'nin bu konuda çabası başlar.Sıcak bir arkadaşlık anıları geri getirmeye yeter mi?

Karakterler;

Yuki Hase 
Esas oglanımız olur kendileri Fujimiya'dan hoşlanan ve hoşlandıgı için arkadaş olmak isteyen Fujimiya'nın unutkanlık hastalıgına ragmen pes etmeden her hafta onunla arkadaş olan ve anılarının geri gelmesi için çabalayan azimli bir okadar da matematikte berbat olan lise öğrencimiz.

Kaori Fujimiya
Esas kızımız ise Fujimiya.Yaşadıgı trajik olay sonrası her pazartesi sadece arkadaşlarıyla olan anıları kaybolan anıları için çabalayan ve her pazartesi Hase tarafından şaşkına ugratılan sıcacık kalbi olan lise 
öğrencisi.

Shogo Kiryu 
Shogo sarışın afet sınıfın en yakışıklılarından fakat her yakışıklı gibi soguk olan biraz gamsız sınavlarda hep başarılı olmasına ragmen hiç ders dinlemeyen genelde uyuklayan ve Hase'nin hem yakın arkadaşı akıl hocası olan lise öğrencimiz

Saki Yamagishi
Fujimiya'nın yakın arkadaşı olan onun günü unutkan ve bir o kadarda üşengeç minicik bir kız ...Sürekli herşeyi unutmasının yanı sıra Shogo'nun ilkokul arkadaşı.

Hajime Kujo
Fujimiya'nın ilkokul arkadaşı 2. dönem Fujimiya'nın okuluna transfer olmasıyla birlikte Fujimiya'nın hayatında geçmişe dair sarsıntılara neden olan çocuk.Çalışkan bir o kadarda gamsız olan bir çocuk.

Shiho Fujimiya
Fujimiya'nın annesi.

Diğerleri;
Maiko Serizawa 
Saki'nin yakın arkadaşı sakinin unuttuklarını hatırlatmakla görevlendirilmiş gibi.Genelde Saki'nin en büyük yardımcısı.

Ai Nishimura
Maiko ve Saki'nin yakın arkadaşı Saki'nin unuttuklarına yardımcı olan ikinci kişi.

Jun Inoue 
Sınıf öğretmeni ve matematik öğretmeni.




Yorum Gönder

0 Yorumlar