Tavsiye Edebilecegim Kore Dizileri #vol 2

Selam blogcum nasılsın;
Uzun süre sonra sana dizi tavsiyelerimle yeniden geldim daha önce toplu olarak sana tavsiyelerde bulunmuştum tıktık. Şimdi  tekrar yine  farklı 32 tane diziyle geri döndüm.Uzun zamandır bu konuyu açmak istiyordum fakat bir üşengeçlik bende bir kasvet bu yıl bir türlü açamadım canım  uğraşmak istemedi anca bu güne nasip oldu...Tavsiye edecegim dizilerin hepsi bana göre çok iyiydi umarım sende kendinden bir şeyler bulursun .İlk tavsiye konusunda dedigim gibi kah agladım kah sinirlendim kah güldüm kah kendimden bir şeyler buldum  velhasıl hepsini çok sevdim  umarım  tavsiyelerimin arasında izlemedigin dizleri bulursun  ya da hiç birini izlememişsen hepsini sende benim  kadar severek izlersin...Yine sadece afişleri koydum araştırmak  bulmak senden ...Hadi bakalım iyi izlemeler...
Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..



İşte o afişler;

7th Level Civil Servant

A man from the  Stars

Adolescence  Medley

All About My Romance

Beautiful Man

Can You Hear My Heart

Flower Band  Eye Candy

Flower Boy Dating Agency

Flower Boy Ramyun Shop

Future Choice

Good Doctor

Gu  Family Book

Her Legend

I Can Hear Your Voice

Lie To Me

Medical Top Team

Miss Korea

Monstar

Nail Shop Paris

Oh! My Lady

Panda and Hedgehong

Pasta

Protect The Boss

Reply 1994

Reply 1997

Secret Love

That Winter The Wind Blows

The Heirs

The King Of Dramas

The Master's Sun

The prime Minister and I

Two Weeks
Önerinin devamı için : tıktık

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. İlk izlediğim kore dizisi good doctor ve bayıldım ilk izlediğimden değil gerçekten harika bi diziydi. Ve procet the boss kesinlikle öneririm gülmek garanti.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)