Boys Over Flowers Türkçe Versiyon


Kanal D  Yeni bir gençlik dizisi hazırlığında.


Kanal D,4 sezon boyunca severek izlenilen Kavak Yelleri tadında yeni bir dizi için hazırlıklara başladı.Yapımcılığını D Productions'un üstleneceği Güneşi Beklerken dizisinin yönetmen koltuğunda ise son olarak Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam dizisinin ilk sezonunu çeken Altan Dönmez oturacak.
Kaynak : Belirsiz



Güneşi Beklerken Yeni Dizi Kanal D Konusu

Güneşi Beklerken Yeni Dizi Kanal D İzle
Güneşi Beklerken dizisi ne zaman başlıyor? Güneşi Beklerken hangi kanal d yayınlanıyor? Güneşi Beklerken'de hangi oyuncular oynuyor?



Güneşi Beklerken adlı yeni dizi kanal d ekranlarında bu yaz sezonuna damgasını vurmaya geliyor. Güneşi Beklerken oyuncuları: Yağmur Tanrısevsin, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Emre Kınay ve Gökçe Yanardağ...

Güneşi Beklerken adlı dizinin konusu şöyledir;

Demet ve Zeynep, Bursa’nın Gölyazı ilçesinde mütevazi bir hayat süren anne-kızdır. Demet’in terzi dükkanında işler umduğu gibi gitmez ve elinde avucunda ne varsa kaybeder.  Bu sırada İstanbul’dan Demet’e bir dost eli uzanır. Bu çocukluk arkadaşı Jale’dir. Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden Sayer Koleji'nin müdürüdür. Hem Zeynep’in iyi bir eğitim alması hem de yeni bir başlangıç yapmak için anne-kız, Zeynep’in  tüm itirazlarına rağmen tası tarağı toplayıp İstanbul’a taşınırlar. Aslında Jale’nin onlar için başka planları vardır. Hem Demet’in hem de Zeynep’in hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı saklamaktadır Jale... Kimseye eyvallahı olmayan ,son derece inatçı , deli dolu bir genç kız olan Zeynep, okuldaki ilk gününde, okulun sahibinin oğlu ve herkes tarafından tam bir baş belası olarak bilinen Kerem’le karşı karşıya gelir.




Bugüne kadar ne istediyse sorgusuz sualsiz yapılmış olan, şımarık ve okuldaki herkes üzerinde soyadının getirdiği gücü kullanan Kerem, onun egemenliğini tanımayan Zeynep’i düşmanı beller ve onunla acımasızca uğraşmaya başlar. Kerem’in Zeynep’e yaptığı eziyetlerden sonra Zeynep’e yardım elini uzatan tek kişi  ise Kerem’in kardeş gibi birlikte büyüdüğü Barış’tır. Zeynep Barış’ın kendisine gösterdiği yakınlıktan etkilenmeye başlayacaktır ama bilmediği bir şey vardır; o da Barış’ın okulun en popüler kızı Melis’e aşık olduğudur. Melis, okulda beden öğretmenliği yapan Cihan’ın da kızıdır aynı zamanda ve o da ne yazık ki Kerem’e aşıktır. Zeynep yeni hayatına ve okuluna uyum sağlamaya çalışırken, annesi Demet Jale’nin kardeşi Melda’nın modaevinde çalışmaya başlar. Onu da tıpkı kızı gibi zor günler ve kötü sürprizler beklemektedir. Demet, hayatının ilk ve tek aşkı Cihan’la yıllar sonra karşı karşıya gelecektir. Cihan’ın hayatına yeniden girmesiyle, yıllarca kızına söylediği yalanın ortaya çıkmasının korkusunu yaşayacaktır. Jale, geçmişte yaptığı hatayı telafi etmek için İstanbul’a getirdiği Zeynep ve Demet’in hayatında yeni ama zorlu bir sayfa açmıştır. Gençler tarafında dörtlü bir aşk ekseninde ilerleyen hikayede, büyükler tarafında ise geçmişin sırları zamanla gün yüzüne çıkacak ve herkesin hayatını alt üst edecektir.
(kanal D)





kaynak : http://magazin.milliyet.com.tr/gunesi-beklerken-yeni-dizi-kanal-d/magazin/detay/1720269/default.htm

Dizinin ilk bölümü yayınlandı  ben diziyi BOF ya da Hana yori dango  olarak değil  Güneşi Beklerken dizisi olarak izledim..ve açıkcası sıkıldım diziyi pek sevmedim bi kaç sahnesi aslında   BOFa benziyordu hatırlarsınız ilk  bölümlerde  Jandi'nin üstüne  un, tuz ,su  atıyorlardı . Sonra   yangın merdivenlerinin orada Jan di üzgün ve pis  bir şekildeyken ji hoo ortaya çıkıyordu  mendilini veriyordu...Mesela o sahnesi aynı gibiydi bunda da  kızın üzerine içi boya dolu  balonlar atıyorlar sonra kız   buldugu gizli yere gidiyor o sırada  mülayim kitap kurdu  agır başlı çocuk geliyor  kıza  havlu uzatıyor hatta bizimkiler biraz daha genişletmişler  kızın  boylar kurumadan duş almasına bile yardım ettiriyorlar oglanı falan fişman böyle çok  belirgin sahneleri vardı  mesela en başında Bofta    hatırlarsınız  bi çocugu dövüyorlardı o da çatıya çıkıyordu  jan di geliyordu kurtarıp kahraman kız oluyordu bunda da   başrol oyuncusu,  oglana işgence yaparken  kız geliyor ve oglanı kurtarıyordu  ..Anlatmak istedigim benzer sahneleri çoktu oyunculara gelince jan di,ji hoo,gu jun pyo,gu jun pyo'nun annesinin  kişilik karakterlerini almışlar üstüne  yeni karakterler  oluşturmuş gibiydi dizi  temel kore ama aslı Türk olmuş . :D   Yine de  BOF ya da Hana yori hango olarak izlemedim .Gerçekten sıkıcı bir dizi gibi geldi 2 defa üst üste izledim emin olmak için cx tat alamadım.İzlemeyecegim diziler arasına  çoktan girdi bile :D 

Yorum Gönder

0 Yorumlar