Yıllara Göre Tavsiye Edebilecegim Kore Dizileri

Yine ben ve  kore dizilerim çok fazla kore dizisi izlediğimi geçen söylemiştim :) Yıllara göre aklıma gelen kore dizilerini siye gifleriyle birlikte attım fakat  gifleri  orijinal boyutuna alınca acayip şekilde  gifler kastı  eger ki giflerin üzerine tıklarsanız   büyün ekranda orijinal halini görebilirsiniz..Aklıma gelirse başka diziler ve ya izlersem  bu konuyu  güncellicem.. Umarım yardımcı olmuşumdur...
Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..


2012 Yılı Kore dizileri için;

http://renklitirtil.blogspot.com/2012/12/2012-izledigim-kore-dizileri-top-10.html

2011 Yılı Kore dizileri için;

http://renklitirtil.blogspot.com/2013/04/2011-begendigim-kore-dizileri-top-10.html


2010
My Girlfriend is a Gumiho
Secret Garden
Playfull kiss
Personal Taste
Sungkyunkwan Scandal
Pasta
Sarayın İncisi (Dong Yi)

2009
Boys over flowers
Muhteşem Kraliçe (Queen Seon Deok)
You’re Beautiful
Smile, You

2008
Beethoven Virus
Iljimae

2007
Mackerel Run
Sarayın Rüzgarı – Wind of the Palace (Yi San)
Zoraki Prens (Goong S)
Coffe Prince

2006

Düşlerimin Prensi (Princess Hours)
Efsane Prens – Prince of the Legend (Jumong)
Kar Kraliçesi (The Snow Queen)

2005
My Girl (Mai Geol)

2004
Denizler İmparatoru (Sea God)
Poolha Wooseu (Full House)

2003
Saraydaki Mücevher (Dae Jang-geum)
..




Yorum Gönder

0 Yorumlar