Boys Over Flowers Dizisinin 2. Sezonu var mı?


Gel gelelim bu duruma bugün çok  blog yazdım ama görünce de dayanamadım bu konuyla ilgili bir kaç yorum atayım dedim...Tuhaf çok tuhaf bizim milletimiz ..Bütün kore dizi çeviren ve ya yayınlayan siteler ısrarla yok deseler de bizim  millet   2. sezon var mı 2. sezon var mı deyip duruyorlar ...
Bakın ben size anlatayım olayı olay şu  şimdi  japonyada boys over flowersin  aynısı yani   hana yori dango yayınlanmış ardından onlar 2. sezonda yapmışlar..Bu yüzden nete BOYS OVER FLOWERS 2. sezon dediginizde o çıkıyor çünkü  2. sezonu var dizi aynı.Bunun üzerine bir kaç yerde araştırdım okudum  KBS de  böyle bir plan yapmış yazılara göre zamanında ama hayata geçmemiş hatta 24 değil 26 olsun filan fişman böyle  şeylerde yazıyor çogu yerde...Şimdi düşünün  diger kore dizilerini genelde  2. sezonunda noluyor  oyuncular  konu her şey çok farklı oluyor yani yayınlansa bile büyük ihtimal  1. sezonun devamı gibi olmaz bence  onların tarzı bu oturmuş sistem.
Birincisi 2. sezon farklı olmalı  öyle bir sistem var ne hikmetse olsa bile 2. sezonu aynı nadir oluyor . İkincisi hadi böyle bir şey oldu aynısı oldu lee min ho  bi dizinin 2. defa çekilmesinde bulunmaz bildigim kadarıyla zaten bu yıl The heirs dizisi için anlaşmış ekimde dizisi başlayacak onu takip ettigim kadarıyla.Yine farklı oyuncular olurdu aynı yine tat olmaz ha birde  woo bin rolundeki arkadaş kim joon  askerden yeni döndü o da olmaz dizide.Bunu full house 2 de yaşadım 1 i izleyipte aynısıdır diye izledigimde farklı bir dizi izledim  ha tat aldım ama 1 le alakası yoktu bununda öyle olur.. Birde bu konuyla ilgili  dramafever sitesinde dalga geçmişler  onunda bir alakası var 2. sezon söylentilerinin ...Çogu kişi zaten çekim fotolarını bulduk filan diye  yazıyorlar .... Yani boşuna ümitlenmeyin dizi çekimi yok olsa bile  aynı dizi olmaz  umarım şu konu kapanır her yerde bofun 2. si var mı  diye yazılar  görmeyiz gerçekten görmekten sıkıldım ... :)



dipnot : Bu arada Boys over flowers aslında 2 sezonluk .. Ha ne diyor demeyin 16.bölümden sonra 2. sezon olarak dizi devam etmiş yani tek sezonda iki sezon gibi ayyy anladınız işte bende geçenlerde ögrenmiştim bu bilgiyi buraya yazmayı unuttum birde özel bölümleri var tabi ki BOFun 
Boys Over Flowers Finale Special olarak aratırsanız googlede çıkabilir bölümler kaşınıza yalnız Türkçe alt yazısı oldugunu düşünmüyorum en azından ben bulamadım 5 bölümlük kısa kısa program halinde yayınlandıgını duydum büyük bir ihtimal kamera arkasını yayınlamışlardır flower boy next door dizisinin 2 partlık özel bölümü gibi oldugunu gördüm oturupta alt yazısı olmadıgı için izlemedim ...



işte 2 sezonun o vahim photoshop terk fotoları :D

Dikkat: Aşagıda olan fotografların hiç biri gerçek değil photoshoptur.Resimlerin orijinalleri farklıdır.
Bunun shop oldugu  zaten belli oluyor sanırım açıklama yapmama gerek yok :D 
Yüzüne dikkat edin.Boynu ve renk teni çok farklı.
Minhonun duruşu ve kafasına dikkat edin.Vucut ve kafa ne kadar uyumsuz belli oluyor.
Omuz kısmı kendini ele veriyor.Lee minho nun sonradan eklendigine dikkatli bakarak anlamak  çok basit.
Yine  Kim Bum'a bakın kol ve  yüz ten rengi nasıl  farklı ayrıca bu  fotografın orijinalinde ki Lee Seung gi :D 
Gözlüklerde ki Lee Min Ho 'ya dikkat edin sağ ve solda ki çok farklı  :D 
Yine Min ho'nun sonradan eklendiği nasıl farklı  belli oluyordur sanırım Min ho'nun yüzü parlamış belli ki fotografın orijinalinde min ho dışarıda bir alanda.
Bu foto çok  güzel olmuş :D cidden  ps  çok iyi yapılmış fakat kızın  kafasının  tam arkasına bakarsanız siyah çizgileri görebilirsiniz.
Bura da KHJ eklenmiş  nasıl da belli şapşik.Kızın saçlarının arasına dikkatli bakarsanız ps oldugunu görebilirsiniz.Hatta  KHJ'nin tam arkasındaki mekan kızın  koyu renkli bir mekandayken  kapalı bir alandayken KHJ'un  açık alanda oldugunu fark edebilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)