Personal Taste ve Faith Dizisi için imza


Nette gezerken gördüm hemen  destek  oldum  ve düşündüm  okuyucumda belki destek olur dedim  minoz arkadaşlarımıza destek olalım   lütfen kore dizisi izlesin izlemesin  bu kampanyaya katılırsa hem minozlar hemde kore dizisi izleyenleri mutlu edersiniz :) 






Turkish Minoz



Varmısınız Minozlar hepbirlikte yeni bir mücadeleye? ^^ Hani hep söylüyoruz ya biz "Vazgeçen kimse asla zafer elde edemez " diyen aktörün "Pes edecek olsaydık asla başlamazdık " diyen fanlarıyız diye işte yine Pes ettirmeden pes etmeyeceğimiz hepbirlikte aynı anda hareket edersek başarılı olabilceğimiz bir çalışma sizler daha fazla merak etmeden açıklıyalım ^^

Biliyorsunuz MinHo BOF'un Türkiyede yayınlandığını biliyor ^^ ama sadece bir BOF ile olmaz değilmi? Diğer ülkelerde dizileri 2.kez yayınlanırken artık bizdede alınmalı değilmi? Daha fazla dikkatini çekmeliyiz değilmi?

O halde yapacaklarımızı söylüyorum 
1-) TRT1 yeni tarihi Kore dizisi almış neden ilerleyen dönemlerde dizimiz Faith de alınmasın onlar zaten sürekli tarihi dizi alıyor istek yapıp Faith almalarını sağlayabiliriz.
 2-) e2 Tv sürekli yabancı dizi veriyor dikkatlerini çekip düzenli istek yapıp Personal Taste gibi harika bir romantik komediyi izleyebiliriz.

Yapmanız gereken

Yapmanız gereken Personal Taste için burayı

http://imza.la/personal-taste-dizisini-e2-tv-de-gormek-istiyoruz

Faith içinde burayı imzalamanız yeterli
http://imza.la/faith-dizisini-trt1-de-gormek-istiyoruz


imza toplandıktan sonra twitterdan facebooktan ve mail yoluyla TRT1 ve e2 ye yazılar göndereceğiz kaybetcek birşeyimiz denemeden zarar gelmez biz kararlı olduğumuzu gösterelim ^^
Haydi Minozlar zor değil lütfen elinizden geldiğince bunu yaymaya çalışın ve lütfen linklere tıklayıp gerekli bilgileri doldurun eğer ilgi çok olursa eminim değerlendireceklerdir. (şuleeminho)




Yorum Gönder

0 Yorumlar